En hälsning från LP

Published by Ingela Johannesson on

Just i dagarna har vi fått våra nya lokaler i Pingst Umeå och håller för fullt på med inflyttning, städning och inredning. Det kommer att bli ett öppet hus och invigning så fort vi har möbler och kan ta emot besökare. Inför sommaren planerar vi en större ”outreach” i Umeå stad med lovsång och bön utomhus i olika parkområden som vi har hyrt för ändamålet. 

Under året som har gått har vi flyttat från Västra Esplanaden. Under tiden, innan vi fick våra nuvarande lokaler, har vi hållit till i kafévåningen på Pingstkyrkan och ibland nere i Kids-rummen. Vi har haft glädjen att få döpa 8 personer den här tiden och vi har haft evangelisation där vi bjudit in till LP-möten. Många har kommit till dessa möten och vi har fått be till frälsning och befrielse för flera stycken. En del har rört sig vidare medan andra har blivit kvar i vår grupp. Vi har även åkt på varierande uppdrag där vi mött människor på olika sätt och i olika situationer.

Vi har varit på två läger under gångna året och även på några LP-dagar i Ö-vik, Robertsfors och Skellefteå. LP har i dagsläget kontakt med omkring 25–30 personer på mer regelbunden basis.

Ni får gärna stå med i bön för vår kommande ”outreach” i staden. Be gärna om fler volontärer till verksamheten och mentorer till de nyfrälsta vännerna. Be också om genombrott och total befrielse från missbruk och återfall. 

Vänliga fridshälsningar,

Janica Berglund

Föreståndare LP