Internationell konferens

Published by Ingela Johannesson on

“Stå upp, var ljus, ty ditt ljus kommer, och Herrens härlighet går upp över dig.”

Jesaja 60:1 

Under tre dagar samlas vi till undervisning, lovsång och bön i Pingst Umeå. Konferensen gästas av Dr. Fidèle Masengo från Rwanda, som tillsammans med församlingens pastorer undervisar och predikar. På lördagskvällen inbjuder vi till en lovsångskväll med fantastiska musiker från Umeå, Belgien och Holland. Det här är en helg du helt enkelt inte vill missa.

Hela konferensen tolkas till svenska, kirundi och engelska.

Aktiviteter för barnen kommer också att finnas. 

Anmäl dig till konferensen så vi kan beräkna hur många som kommer: 


Kort om gästtalaren:  

Dr. Fidèle Masengo is a Secretary General of Kigali International Arbitration Centre (KIAC) and teaches International Economic Law, International Competition Law at Kigali Independent University.

He holds a master’s degree in Economic Law from the University of Louvain in Belgium in 2003, a PhD in Law from the University of Antwerp, a Doctorate in Theology from Life Pacific University of Canada. 

Dr Fidèle Masengo is the Bishop, President and Senior Pastor of 34 Foursquare Gospel Churches in Rwanda. He is married to Solange Nyirashimwe and together they have seven children.

Dr. Masengo’s book ”The Marriage of Your Dreams” is a ’must read’ for all couples. This book provides a realistic picture of marriage and provides guidance on the topics it discusses for a successful Christian or Bible-based marriage.