Internationellt perspektiv

Published by Ingela Johannesson on

September blir en månad med några spännande resor. Vår utsända i Hamburg, Marlen Israelsson får besök av Kerstin Enkvist, församlingsledare. De har hela tiden hållit en nära kontakt och Kerstins besök tror vi blir uppmuntrande och hjälper oss att vara à jour med arbetet som pågår på Reeperbahn med Marlen och hennes team av volontärer.


Birgitta B, Roger Engman och jag åker till Egypten och besöker DeltaMinistry, ett projekt vi stöttat i mer än 15 år. Folkbildning, dialog och demokratier är bara några byggstenar i detta viktiga projekt som vi är involverade i.


Från Kairo åker jag vidare till Etiopien och besöker bland annat GraceChildren och det PMU-projekt som riktar sig till HIV-drabbade i Addis Abeba med omnejd.


Bed gärna för dessa resor och de viktiga relationer som vi etablerat.


Lennart Holmner

Pastor och missionsledare