Be och ge

Published by Ingela Johannesson on

Krigets offer i Israel och Palestina

Med bestörtning ser vi hur människor drabbas av terror och krig. Våra bröder och systrar i Israel och Palestina behöver resurser för att hjälpa de lidande. Hjälpen vi kan ge mitt i en fasansfull situation är att be och att förse de behövande med det som akut behövs.

Vi gör därför en insamling för krigets offer. Vi använder våra upparbetade relationer i Israel och Palestina för att förmedla de insamlade pengarna. Exempelvis hjälper vi i nuläget akut med att evakuera barn och familjer, ger nödvändigt ekonomiskt stöd till drabbade och deras familjer, och ordnar fler mobila skyddsrum. Målet är att hjälpa drabbade civila på båda sidor.

Genom samarbetet med PMU Secondhand Umeå blir varje given krona dubblerad.

Men vi vill också inbjuda till bön om fred och beskydd för alla. Vi ber för våra kristna bröder och systrar att de kan vara Jesu händer och fötter mitt i lidandet.

Herre förbarma dig!

Swish: 123 695 6536
BG: 770-0859

Märk gåvan Krigets offer i Israel/Palestina