Hälsning från PMU Secondhand  

Published by Ingela Johannesson on

Vi har haft en bra sommar och en bra höst på PMU secondhand. Kunderna, nya och gamla, fortsätter att komma i massor för att handla hos oss. Vi får många vitsord att det är rent och fint och att vi har en välfylld butik. Det visar sig än en gång i rekord. Även om vi haft många bra lördagar med hög försäljning har det varit ett mycket högt rekord från november 2015 som varit svårt att nå. Då såldes det för över 131 tkr en lördag, (23 tkr fredagen innan) när det hade donerats en hel garnbutik. Förra lördagen var butiken överfull med människor och vi sålde för 145 438 kr, så nu har vi ett nytt rekord att nå upp till.  

Den ökade försäljningen leder till att vi kan hjälpa fler människor socialt både i Umeå och i världen. Vi är tacksamma för alla volontärer, praktikanter och anställda som tillsammans gör detta möjligt.  

Det vi också är glada för är att vi får vara en plats där många trivs och kan växa som människor. Vi får dela livet tillsammans. 

Kom gärna ihåg oss i era böner, be med oss att PMU Secondhand får fortsätta vara en plats för läkedom till både kropp och själ. 

.Just nu är vi i extra behov av volontärer på måndagar och onsdagar i kaféet mellan kl 9.30-12.00.

Birgitta Bengtson, butikschef PMU Umeå