Res med oss till Etiopien

Published by Ingela Johannesson on

Här kommer ett erbjudande, kanske till din drömresa.

Vill du följa med till Etiopien för en 10-dagars resa? Resan planeras bli den 8-17 november 2024.

Du erbjuds chansen att uppleva en ny kultur, du får möta Gracebarnen, och om du så vill delta i ett afrikanskt lopp.

Resan innehåller många olika aktiviteter, bland annat tid med Grace Children, besöka sevärda platser i och utanför Addis Abeba och för den som så önskar delta i ett av Afrikas stora lopp ” The Great Ethiopia run”, ett 10 km lopp mitt i huvudstaden.

Under kommande fyra månader träffas resedeltagarna regelbundet till en studiecirkel via Zoom och några gånger fysiskt i kyrkan i Umeå (för de som har möjlighet). Tillsammans studerar vi detta spännande land i Östafrika, t.ex. Sveriges och Nordens relation till Etiopien då och nu. Utsända missionärer. Kungar och drottningar. Den abessinska Ambulansen m.m. Du kommer då att få möta flera personer väl bekanta med Etiopien.

Obs! Antal platser är begränsat. Skicka snarast ditt intresse för resan till Dawit Bekele på mejl: dawitbekele7777@gmail.com