En kväll av hopp

Published by Ingela Johannesson on

Lördag den 29 juni anordnas Wheels Nationals Norr Umeå, Norrlands största träff för alla motorentusiaster och en uppskattad träffpunkt för hela Norrlands motorintresserade. I samband med detta stora event vill vi finnas med och bjuda in till gudstjänst hos oss och ”En kväll av hopp”.

Gudstjänsten är kl. 18:00 och där får vi lyssna till Lili-Ann Karppinen som predikar och Marielle Larsson, verksamhetsansvarig LP Grow, kommer att sjunga.

Men innan dess, redan kl. 14:00 samma dag vill vi bjuda in alla som vill vara med ute på stan för att prata med människor, bjuda på kaffe och framför allt bjuda in till gudstjänsten. Vi samlas i församlingsvåningen för att först ta del av ett härligt pep-talk av Lili-Ann Karppinen. Sedan följs vi åt ut på torget i Umeå.

Tillsammans vill vi verka för ett förvandlat Umeå!