INTERNATIONELL KONFERENS 

Published by Ingela Johannesson on

Den 7-9 juni har vi äran att återigen få bjuda in till en internationell konferens i Pingst Umeå. Det blir en underbar helg med fokus på lovsång, bön och god undervisning. Årets talare är bland annat evangelist Chris Mugisha från Tyskland, pastor Mikael Ledin från Gällivare och våra egna pastorer.

Under lördagskvällen bjuder fantastiska gästsångare och musiker från Europan, under ledning av Patrick Nkundabose, in till en härlig konsert där vi kommer att både få lyssna och vara med och sjunga på många olika språk. Det kommer att bli en underbar kväll du inte vill missa! 

Under konferensen finns möjlighet att provsmaka och äta hemlagad mat från olika afrikanska länder som t ex Burundi och Kongo.

Barnkyrkan är öppen och redo att välkomna barnen med undervisning och roliga aktiviteter hela helgen under ledning av Kerstin Enquist. 

Konferensen kommer att hållas på många olika språk men tolkas till svenska. 

Hoppas att du vill komma och vara med, du är hjärtligt välkommen! 

Pastorsteamet genom:

Elie Irambona, Linda Arctaedius och Ulf Sundkvist. 

Kategorier: Medlem