God Jul Umeå

Tack för årets insamling, vi återkommer 2022 och hoppas att alla ni vill vara med även då. 2021 så har vi hjälpt 58 familjer i Umeå vilket innefattar 120 barn samt 45 tonåringar. Ännu ett stort tack för att ni var med!

Julen närmar sig med stormsteg med allt vad det innebär, god mat, klappar och julfirande. Kyrkan möter många människor som behöver stöd och hjälp. För att förgylla julen för barn, ungdomar och familjer i Umeå vill vi starta och genomföra en julinsamling. God jul Umeå kommer att dela ut presentkort från stora coop och childrens house, utdelningen sker till behövande via kyrkans sociala nätverk och samarbetspartners. I år hoppas vi på ännu mer stöd än tidigare, hjälp oss hjälpa.

Du kan bidra genom att ge en gåva via swish 123 227 83 07
Märk din gåva med godjulumea.

Det går även att engagera sig i sociala behov kring jul, vill du veta mer om detta hör av dig till hej@umea.pingst.se.

Vill ditt företag vara med? Hör av dig till sponsor@umea.pingst.se

Frågor? Hör av dig till Mateusz Nowicki, projektledare. Tel: 072 – 406 10 54 eller e-post mateusz.nowicki@umea.pingst.se

Övrigt som kyrkan gör kring jul.
Utöver detta ovan så kommer vi i år att ge presentpåsar till kvinnor i hemlöshet, missbruk, prostitution och ett liv i utanförskap tillsammans med Sisters International.

12 december inbjuder vi till julstämning i form av julföreställningen ”snart händer det”, den första föreställningen är 11.00 och den andra 13.30. Ingen förbokning krävs.

På julafton är det julfirande för dig som inte har någon att fira jul med från klockan 8.30 till 13.30 i kyrkan.
Välkommen!

Insamlat just nu: 104187kr

(uppdateras onsdagar)

Sponsorer