Samtal

Önskar du någon att prata med?
Alla hamnar vi ibland i lägen då livet känns svårt och ofta behöver vi prata med någon som tar sig tid att lyssna på vad vi tänker och känner. Det kan handla om bekymmer, relationer, föräldraskap, sorg, hälsa, tro och tvivel. Att spegla sina tankar med någon som lyssnar kan ge nya perspektiv för vägen framåt. 

Du också välkommen att höra av dig om du känner dig ensam och behöver någon att prata med för att bryta din isolering i de tider som är just nu.

I kyrkan finns män och kvinnor, själavårdare, med olika erfarenheter som är beredda att lyssna, reflektera och med respekt möta dig i samtal. Om du önskar kan vi också be tillsammans i samband med samtalet. Vi tror att Jesus är med i livets alla omständigheter och gör skillnad.

Bra att veta
Ett samtal är cirka en timme långt och det går bra att boka flera samtal om du behöver. Samtalen är kostnadsfria.

Som själavårdare lyder vi under allmän moralisk tystnadsplikt. Vi för inga journaler.

Du behöver inte vara aktiv i en kyrka eller ha en kristen tro för att vända dig till oss.

I möjligaste mån samtalar män med män och kvinnor med kvinnor.

Du kan själv välja om du vill att någon från samtalsgruppen ska kontakta dig eller om du hellre vill få ett telefonnummer till en person i samtalsgruppen som du själv kan kontakta.

Vill du veta mer, har frågor eller vill boka samtal kontakta margot.nilsson@umea.pingst.se eller ring 090-14 10 10 så hör vi av oss. Välkommen!