Youth & Unga Vuxna @ pingst umeå

Ungdom - Nyheter


ROAD TRIP 18

9-14 maj far YOUTH och UNGA VUXNA på road trip till Halmstad, Varberg och Göteborg. Vi kommer ha en resa full av gemenskap, ny vänner, beachhäng, volleyboll, besök i olika kyrkor, få höra livsberättelser, inspireras av andra församlingar och gudstjänster. En... Läs mer »

YA CAMP 2018

Visst hakar på du på YA CAMP 2018? 9-11 februari 2018 är det återigen dags för en helg för unga vuxna! För... Läs mer »

BECAUSE WE CAN – the love of Jesus Christ in action

Välkommen att va med på YOUTH och UNGA VUXNA´s årliga jul fundraising, i år samlar vi ihop julklappspengar till föräldralösabarn i Narok... Läs mer »

Bibelresa till Israel för ungdomar och unga vuxna 7-14 juni 2018

Resan arrangeras av Uppsala Pingst & Umeå Pingst, i samarbete med [YA]! & Pingst Pastor. Reseledare är Mateusz Nowicki (Umeå Pingst/ [YA]!... Läs mer »

Verksamhet


go & grow youth ya

Go & Grow är bibelskole kvällar på onsdagar 18.00-19.00. Jämna veckor är bibelskolan endast för youth och unga vuxna onsdagar. 24 januari är det första... Läs mer »

Faith header

Faith är gudstjänster med Jesus i centrum för ungdomar, unga vuxna och studenter på Kafe Station, Östra Rådhusgatan 2c, 903 26 Umeå.... Läs mer »

UNGA VUXNA NYHETSBREV

Unga vuxna är en gemenskap för dig som gått ut gymnasiet. Vi umgås, har roligt och lär känna varandra. Vi fördjupar oss... Läs mer »

YOUTH BANNER

I vår kyrka är du som ung viktig. Vi tror på dig och på din framtid! Youth är våra fredag kvällar på Kafe... Läs mer »

Copyright © Dandelion by Pexeto