Ungdom – Unga Vuxna @ pingst umeå

Ungdom - Nyheter


YA CAMP 2018

Visst hakar på du på YA CAMP 2018? 9-11 februari 2018 är det återigen dags för en helg för unga vuxna! För andra gången någonsin så har vi ett YA Camp för unga vuxna som du inte vill missa. Vi... Läs mer »

BECAUSE WE CAN – the love of Jesus Christ in action

Välkommen att va med på YOUTH och UNGA VUXNA´s årliga jul fundraising, i år samlar vi ihop julklappspengar till föräldralösabarn i Narok... Läs mer »

Bibelresa till Israel för ungdomar och unga vuxna 7-14 juni 2018

Resan arrangeras av Uppsala Pingst & Umeå Pingst, i samarbete med [YA]! & Pingst Pastor. Reseledare är Mateusz Nowicki (Umeå Pingst/ [YA]!... Läs mer »

ROAD TRIP ÖVIK

27-28 oktober åker YOUTH på ROAD TRIP till Pingst Övik där vi kommer käka på Max, vara med på deras ungdomskväll, sova... Läs mer »

Verksamhet


konfa-explore

Vad är Konfa Explore? Varje år väljer tusentals ungdomar över hela Sverige att ta konfirmation i någon kyrka. Vartannat år välkomnar vi... Läs mer »

summer-camp-banner

Youth Summer Camp 5-9 augusti är det återigen Youth Summer Camp på Dalkarlså folkhögskola. Vi blir ett gött gäng med ungdomar från... Läs mer »

go & grow

Go & Grow är bibelskole kvällar på onsdagar 18.00-19.00. Jämna veckor är bibelskolan endast för youth och unga vuxna onsdagar. 24 januari är det första... Läs mer »

Faith header

Faith är gudstjänster med Jesus i centrum för ungdomar, unga vuxna och studenter på Kafe Station, Östra Rådhusgatan 2c, 903 26 Umeå.... Läs mer »

Unga Vuxna Facebook Banner

Unga vuxna är en gemenskap för dig som gått ut gymnasiet. Vi umgås, har roligt och lär känna varandra. Vi fördjupar oss... Läs mer »

YOUTH BANNER

I vår kyrka är du som ung viktig. Vi tror på dig och på din framtid! Youth är våra fredag kvällar på Kafe... Läs mer »

Copyright © pingst Umeå