Ungdom – Unga Vuxna @ pingst umeå

Ungdom - Nyheter


BECAUSE WE CAN – the love of Jesus Christ in action

Välkommen att va med på YOUTH och UNGA VUXNA´s årliga jul fundraising, i år samlar vi ihop julklappspengar till föräldralösabarn i Narok Kenya. En av ungdomarna som heter Elias Nestander är nere på plats i ett år och kommer handla... Läs mer »

Bibelresa till Israel för ungdomar och unga vuxna 7-14 juni 2018

Resan arrangeras av Uppsala Pingst & Umeå Pingst, i samarbete med [YA]! & Pingst Pastor. Reseledare är Mateusz Nowicki (Umeå Pingst/ [YA]!... Läs mer »

ROAD TRIP ÖVIK

27-28 oktober åker YOUTH på ROAD TRIP till Pingst Övik där vi kommer käka på Max, vara med på deras ungdomskväll, sova... Läs mer »

STAYCATION

Staycation är höstens gemenskapshelg för dig som är ung vuxen, från 18år eller student. På fredagkväll möts vi i Bygdsiljums lägergård där... Läs mer »

FAITH WEEKEND

PROGRAM FREDAG 20.00 Möte med Daniel Viden LÖRDAG 10.00 Bön & Lovsång 10.30 Seminarium UNGA VUXNA (YA), Relationer med Daniel & Mirey... Läs mer »

Verksamhet


gg svåra frågor banner

Go & Grow är bibelskole kvällar för ungdomar och unga vuxna onsdagar 18.00-19.00, ungefär varannan vecka. Följande veckor är det Go & Grow, v.... Läs mer »

Faith header

Faith är gudstjänster med Jesus i centrum för ungdomar, unga vuxna och studenter på Kafe Station, Östra Rådhusgatan 2c, 903 26 Umeå.... Läs mer »

Young Adults

Unga vuxna är en gemenskap för dig som gått ut gymnasiet. Vi umgås, har roligt och lär känna varandra. Vi fördjupar oss... Läs mer »

YOUTH BANNER

I vår kyrka är du som ung viktig. Vi tror på dig och på din framtid! Youth är våra fredag kvällar på Kafe... Läs mer »

Copyright © Dandelion by Pexeto